Upplev

Mat & Dryck

Klicka på respektive rubrik för att komma till varje enskild restaurangs egna hemsida.

Restaurang Lörudden

Restaurang Lörudden är vackert belägen mitt i Lörudden fiskeläge. Kenneth Sillman och Niclas Strid utvecklar ständigt sin verksamhet med fiskeläget och kulturen i åtanke

Bergafjärden Bar & Restaurang

På Bergafjärdens havscamping hittar du en stor restaurang med tillhörande bar. Uteservering med både förmiddags och kvällssol.

Café Svartvik

Café Svartvik hittar du mitt bland Svartviks kulturminnen. Bredvid herrgården finns detta charmiga café där du kan handla enklare rätter och smörgåsar, här finns även hantverk.

En liten sjökrog

En liten sjökrog är en förstklassig restaurang som drivs med den populära restaurangen En liten krog inne i Sundsvall som förlaga .

Myre Diner

I Myre centrum har en ny vägkrog öppnat.
Inriktningen ät på god vällagad mat åt resande efter E4.

Restaurang Sjömärket

Känn doften av stekt nyfångad fisk eller en ångande gryta på ortens råvaror. På restaurang Sjömärket lagar vi genuin mat från grunden.

Café Juniskär

Juniskärs Café & Restaurang Öppnar för säsongen igen den 30:e maj

Salteriet Junibodsand

En ny pärla efter Kustvägen. Fin miljö precis vid havet i det gamla salteriet i Junibodsands pittoreska fiskeläge.

Skatans Café & Krog

Skatans ligger vackert belägen precis vid havet. Populärt utflyktsmål för såväl lokalbefolkningen som turister. Skatan har eget rökeri, där man kan köpa nyrökta räkor och fisk

Svartviks Herrgård

Den vackra och anrika herrgården, lummigt belägen, vid utloppet av Ljungan. Här äter du goda luncher lagade från grunden. Det går även att hyra Herrgården för bröllop, fester och högtider.

Galtströms Café & Restaurang

Ett stycke fin historia i en ovanligt skön miljö. Galtström ligger det som en gång var Medelpads första, största och sista järnbruk, vid den vackra kusten strax söder om Sundsvall.

Bröderna Bommen

Bröderna Bommen bryggeri, bränneri och bageri på Klockarberget har snabbt vuxit fram till en populär destination längs Kustvägen. Stanna till och njut av deras hantverksöl, ät en lunch eller ta något hembakt från bageriet ute i solen.

Kronans & Lindhs Butik & Bageri

Passa på att besöka Kronans & Lindhs Butik & Bageri i fina Jättendal! Ta en fika, njut av nybakt bröd, kakor och andra sötsaker. Glöm inte att köpa med dig en burk av Sveriges populäraste pepparkakor!